Agenda

Post HBO opleiding Duurzame Energie


6 maart 2018 t/m 17 april 2018

Op initiatief van het Saxionlectoraat is de opleiding Duurzame Energie tot stand gekomen. Deze behandelt de principes die aan de winning van duurzame energie ten grondslag liggen. De opleiding start met het kader energietransitie en beleid van duurzame energievoorziening. Vervolgens worden bloksgewijs de onderwerpen zon, wind, water, biomassa, warmtepompen en energieopslag behandeld. Rekenvoorbeelden en praktijkvoorbeelden komen uitgebreid aan de orde. Aan het eind van de opleiding wordt er een volledige dag besteed aan rekenen en casuïstiek, inclusief rentabiliteitsberekeningen en pitchen de deelnemers hun duurzame project. Als lesmateriaal wordt gebruik gemaakt van het boek ‘Toegepaste energietechniek, Duurzame energie’. Bij het met succes afleggen van het tentamen ontvangt u een erkend Post-HBO diploma.

Datum en plaats
De avondopleiding vindt plaats op 6 maart (middag+avond), 13, 20, 27 maart (avonden), 3 april (hele dag), 10 april (avond), 17 april 2018 tentamen in het F&B Training Center te Hilversum.

Kosten
De kosten voor deze opleiding bedragen € 2.245,- (exclusief BTW).
Leden van FedEC, KIVI en VVM ontvangen € 75,- korting.
Elke tweede en volgende deelnemer van hetzelfde bedrijf en vestigingsadres ontvangt 15% korting op het inschrijvingsgeld. U kunt zich inschrijven op de website van stichting PHOE.

|